Heb je examen wiskunde en lukt het studeren niet?

Wil je meer uitleg en ondersteuning met theorie of die moeilijke oefening?

Ben je op zoek naar wiskunde bijles en studiehulp bij jou thuis? 

Dan ben je bij Eduvik aan het juiste adres!

 

 

 

Krijg bijles van wiskunde specialisten

Eduvik helpt al jaren leerlingen uit het lager en middelbaar en studenten hoger onderwijs. Eduvik heeft een netwerk van gescreende bijlesleraren die wiskunde als geen ander kennen! Of je nu lager, middelbaar, ingenieurswetenschappen, TEW, handelsingenieur of exacte wetenschappen studeert, wij hebben bijlesleraren die ervaring hebben met de verschillende cursussen en takken van Wiskunde zoals analyse, algebra, meetkunde, ruimtemeetkunde, statistiek, kansrekening…

 

 

Bijles, huiswerkbegeleiding of studiehulp bij jou thuis

Een Eduvik leerkracht komt bij jou aan huis. Tijdens de week of in het weekend, ze staan altijd voor je klaar. Wil je geen tijd verliezen met verplaatsingen en hou je volg je graag als ouder de lessen op? Dan zijn bijlessen, huiswerkbegeleiding en studiehulp thuis voor de oplossing. Eduvik bouwt al jaren aan een netwerk van wiskunde specialisten in Vlaanderen en Brussel. Jouw Eduvik studiecoach zoekt op basis van jouw specifieke noden en voorkeuren een wiskunde bijlesleerkracht. Wij zorgen er voor dat jij les krijgt van de meest geschikte leerkracht. Wij screenen onze leerkrachten grondig. Dat doen we op basis van vakspecifieke kennis, maar sociale vaardigheden vinden wij even belangrijk. Want de leerstof beheersen is één ding, het goed kunnen uitleggen is iets anders. Gedurende verschillende feedbackmomenten, bekijken we het verloop van de bijlessen en kunnen we bijsturen waar nodig. Kwaliteit staat voorop!

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Je kiest de formule die het beste bij je past. Ben je niet zeker wat voor jou de beste oplossing is? Contacteer ons via info@eduvik.com, we bespreken graag samen met jou welke oplossing voor geschikt is.
 2. Je  vult het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in. Je omschrijft je problemen zodat onze leraren heel gericht de lessen kunnen voorbereiden. Eduvik zoekt voor jou de meeste geschikte leerkracht die jou zal helpen met wiskunde. 
 3. Je spreekt af met je bijlesleraar en de lessen beginnen!

 

Waarom Eduvik?​

 • Individuele begeleiding op maat: Verhoog je slaagkansen dankzij persoonlijke ondersteuning. Volg bijles waar, wanneer en van wie jij wil. De bijlessen gaan door waar jij het graag hebt. Dat kan thuis zijn, bij de leerkracht thuis, in de bibliotheek, ..Al onze bijlesleraren worden gescreend via een persoonlijk gesprek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de bijles garanderen.
 • Grootste bijlesnetwerk van België: Met meer dan 2 500 bijlesgevers en meer dan 1 700 ouders en studenten die van onze diensten gebruik maken, zijn wij het grootste bijlesnetwerk in België. Daarnaast zijn wij in elke provincie, stad en gemeente van België vertegenwoordigd. Heb je bijles nodig, maar woon je niet dichtbij je campus? Geen nood, onze bijlesleraren zijn beschikbaar in heel Vlaanderen en Brussel en geven les aan huis.
 • Enkel de meest geschikte leerkrachten: Onze regioverantwoordelijken zoeken persoonlijk de meest geschikte leerkracht. Alle leerkrachten worden vooraf zorgvuldig gescreend. Wij luisteren naar de verwachtingen en gaan voor 100% tevredenheid.
 • Vervanging wanneer nodig: Is de leerkracht langdurig ziek, of kunnen de lessen niet meer zoals gepland doorgaan, doen we steeds alle moeite om een vervangleerkracht te vinden, volledig gratis. Zo ben je steeds zeker dat de lessen kunnen worden verder gezet en je optimaal bent voorbereid voor jouw examens.
 • Flexibel & correct: Wil je extra uren boeken? Of ben je sneller klaar dan verwacht? Dit is geen enkel probleem bij Eduvik. Wij luisteren steeds naar de leerlingen en de ouders en passen de leertrajecten op basis van jouw verwachtingen en planning.
 • Onze leerkrachten zijn verzekerd: Is de leerkracht iets te enthousiast en wordt een glas water omgestoten over de laptop? Geen zorgen. Jouw schade is verzekerd.

 

 

Starten met bijles wiskunde?

 • Bijles is persoonlijke begeleiding: Gedaan met lessen in grote groepen. In bijles draait het allemaal om de één-op-één relatie tussen de leerling en de leerkracht. 100% focus bij het maken van die lastige wiskunde oefeningen.
 • Bijles schept zelfvertrouwen: Dankzij bijlessen zit je met meer zelfvertrouwen in de klas. En laat dat nu de de belangrijkste factor van goede studieresultaten zijn!
 • Bijles focust op studieplanning en methode: Bijles focust op vakinhoudelijke kennis, zoveel is zeker. Maar wist je dat er tegelijk ook gesleuteld wordt aan de studiemethode en motivatie? Want door bijlessen te nemen, gaat je net heel bewust gaan denken hoe je leerstof verwerkt, wat voor jou de beste methode is en waar jouw sterktes liggen.
 • Bijles zorgt voor rust: Tegenvallende studieresultaten kunnen nogal wat druk teweeg brengen in een gezin. Als ouder is het niet altijd even eenvoudig om zelf wiskunden problemen uit te leggen en te verbeteren. De bijlesleraar helpt hier als extern persoon zodat het evenwicht thuis zich kan herstellen.

 

Vind nu een bijlesleraar wiskunde met Eduvik!